Reality Check

Een podcastproductie van Dag en Nacht Media en Podimo - Onderdeel van het Dag en Nacht advertentienetwerk

Over de podcast

Luister elke werkdag naar een nabespreking van zomerhit B&B vol Liefde. Van spicy diners tot ongemakkelijke liefdesverklaringen, in Reality Check nemen we alle hoogte- en dieptepunten met je door. Hosts Marissa, Till, Timo en Eva weten alles over Reality tv en zijn beproefde B&B vol Liefde kijkers en worden bijgestaan door mede-podcasters en B&B vol Liefde fans als actrice Carice van Houten.

Over de hosts

Timo Harmelink
Timo is podcastmaker en maakte eerder de podcast Datevermaak. Hij is gek op (Amerikaanse) over-de-top reality zoals Selling Sunset en houdt daarnaast iedereen nauwlettend in de gaten via de socials, want daar gaat de reality door waar de serie stopt.

Marissa van Loon
Marissa is journalist en oprichter van New Tree Media, een productiehuis voor verhalende podcasts. Héél iets anders dan Reality Check, maar daarom juist zo leuk. Met Geer & Goor begon de liefde voor reality tv, maar nu is al jaren B&B Vol Liefde favoriet: heel ‘echt’, kneuterig en toch gebeurt er genoeg geks.

Eva Essers
Eva is redacteur en podcastmaker bij Dag en Nacht. Ze kijkt alle genres reality, maar houdt vooral van de kneuterige Reality TV. Voor programma’s als B&B vol Liefde en Boer zoekt Vrouw blijft ze thuis. Ze vindt het heerlijk om zich te verwonderen over andermans leven en gedragingen.

Till Toxopeus
Till is accountmanager bij Dag en Nacht en houdt net zoveel van de individuele personen in reality als van de series zelf. Wat beweegt een persoon om mee te doen aan reality? Welke motivatie zit er achter hun keuzes? En wat zouden wij doen in dezelfde situatie?

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!