Kinderachtig

Onderdeel van het Dag en Nacht advertentienetwerk

Over de podcast

Charlot Dorland (Poespas de Podcast) en Chris Bergström (Man Man Man de podcast) praten je bij over hun leven in deze nieuwe podcast: Kinderachtig de podcast.Onlangs hebben ze een dochtertje gekregen, maar hoe was die weg daarnaartoe? Is het überhaupt slim om aan kinderen te beginnen als je partner nog in een burn-out zit? Charlot en Chris praten je, als kersverse ouders, bij over hun nieuwe (gezins)leven door middel van persoonlijke audiofragmenten. Zoals het bellen met de huisarts om de spiraal te laten verwijderen, het voor het eerst plassen in een potje en alles wat erbij komt kijken als je voor het eerst ouders wordt.

Over de hosts

Chris Bergström
Chris is hosts van de populaire podcast Man man man samen met Bas Louissen en Domien Verschuuren. Samen hebben zij het boek 'Man man man, het boek' geschreven en een theatertour gedaan. Eerder was hij producer bij 3FM, QMusic en sidekick bij Radio 538.

Charlot Dorland
Charlot is podcasthost van Poespas de Podcast samen met Romy Apeldoorn en Karlijn van Mourik. Daarnaast is ze al jaren werkzaam in de media als Project en Event Manager en op dit moment doet ze dat als Project Manager Brand Studio bij DPG.

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!