Dipsaus

Een podcastproductie van Dag en Nacht Media

Over de podcast

Dipsaus is dé podcast door en voor vrouwen van kleur en iedereen die geïnteresseerd is in een ander geluid. Gepresenteerd en opgericht door Anousha Nzume, Ebissé Rouw en Mariam El Maslouhi. Dipsaus is maatschappijkritisch, cultureel geïnteresseerd, politiek betrokken en altijd met een flinke schep humor, originaliteit en diepgewortelde eigenwijsheid.

Over de hosts

Anousha Nzume
Anousha groeide op in Amsterdam en is daar opgeleid aan de Hogeschool voor de Kunsten (kleinkunstacademie). Ze speelt, schrijft en presenteert al ruim twintig jaar en treedt op in diverse media.

Ebissé Wakjira
Ebissé werkt bij de Raad voor Cultuur op het snijvlak van beleid en communicatie. Ook is zij als redacteur van Dipsaus Publicaties verbonden aan Uitgeverij Pluim. Daarnaast heeft ze samen met een aantal Twitterati een virtueel Consultancybureau Kopje Koffie Doen? opgericht.

Mariam El Maslouhi
Mariam werkt als beleidsmedewerker op een hele linkse fractie in Den Haag en produceert meerdere podcasts. Via social media heeft zij haar stem gevonden. Stukken die zij heeft geschreven over Marokko zijn te vinden in het Engels en af en toe durft ze het aan om in het Nederlands te schrijven.

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!