De Grote Podcastlas

Onderdeel van het Dag en Nacht advertentienetwerk

Over de podcast

De Grote Podcastlas is de audioversie van de atlas. De podcast wordt gemaakt door drie geografen. Elke week nemen Max, Leon en Hugo je mee op reis naar een ander land waar ze je van alles over vertellen. Aan de hand van een aantal vaste thema’s in drie blokken vertellen ze je de mooiste verhalen en de meest opvallende feitjes. Waarin zijn andere landen het beste? Waarin het slechtste? Wat is voor hun een stroopwafels en wat is hun koningsdag? Wie is hun Erasmus en wie is hun Cruijff? Eigenlijk gewoon alles waarvan je zou willen dat het vroeger in je atlas stond.

Over de hosts

Leon Boelens
Leon (1988) groeide op in Amersfoort. Zijn aantrekking tot politieke geografie bracht hem in Den Haag als online woordvoerder van Jesse Klaver bij GroenLinks. Nu verzorgt hij campagnes voor verschillende maatschappelijke organisaties. Leon’s favoriete reisbestemmingen liggen op het snijvlak van natuur en cultuur: Colombia, Iran en India zijn hier mooie voorbeelden van.

Hugo Noordman
Hugo (1988) is geboren en getogen in Nijmegen. Na zijn studie werkte hij 6 jaar als docent aardrijkskunde op een middelbare school. Inmiddels houdt hij zich voor gemeente Diemen bezig met de inrichting van de openbare ruimte. Hugo reist het liefst af naar de Balkan, waar grenzen verdelen en verenigen, waar culturen elkaar verrijken en waar toeristen het natuurschoon nog nauwelijks hebben ontdekt.

Max Gerritsen
Max (1989) bracht zijn jeugd door in Wageningen. Tijdens zijn studie specialiseerde hij zich als cartograaf. In die hoedanigheid werkt hij als adviseur en als docent aan de Universiteit Utrecht. Max spendeert zijn vrije dagen het liefst allemaal aan het surfen van de mooiste golven van de wereld en sluit het liefst af met obscure lokale streetfood.

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!