De Complottenpiramide

Een podcastproductie van Dag en Nacht Media en Podimo - Exclusief te beluisteren op Podimo

Over de podcast

Vroeger deden we nog lacherig over complottheorieën maar tegenwoordig staan Tiktok en Instagram er vol mee. Hoe zit dat? En moeten we ons zorgen maken?

In De Complottenpiramide onderzoeken Lisa Loeb en haar man Daniel Paarlberg wekelijks de opmerkelijkste complottheorieën. Ze onderzoeken hoe een complot ontstaat, wie erin geloven en hoe gevaarlijk het eigenlijk is, dat complotdenken.

Is een complot absurd, verontrustend of echt doodeng? Dat bepalen Lisa en Daniel aan het einde van iedere aflevering. Maar zoals het met ieder getrouwd stel gaat, zijn ze het niet altijd eens. Ze kunnen jouw hulp dus ook goed gebruiken bij het bouwen van hun eigen Complottenpiramide!

Over de hosts

Lisa Loeb
Lisa Loeb is comedian, schrijver en presentator. Zij won in de zomer van 2021 De Slimste Mens. Verder kun je haar kennen van de komische datingshow FBoy Island op HBO Max en programma’s als De Avondshow met Arjen Lubach, Secret Duets en Dit Was Het Nieuws.

Daniel Paarlberg
Daniel Paarlberg is socioloog en politicoloog, en de man van Lisa. Hij is Manager Strategie & Ontwikkeling bij HTM Personenvervoer N.V.

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!