Nieuw seizoen van Tip van Jet & Co de podcast

24 november 2023

Het is die tijd van het jaar waarin gezelligheid, warmte en inspiratie hoogtij vieren, en wat past daar beter bij dan het nieuws dat de populaire podcast ‘Tip van Jet & Co’ terug is voor een derde seizoen? Na twee succesvolle seizoenen zijn Jet van Nieuwkerk en Elise Tijssen helemaal klaar om je opnieuw mee te nemen in hun wereld vol tips. Seizoen 3 staat volledig in het teken van de feestdagen.

Tip van Jet & Co

Een Seizoen vol feestelijke magie
Seizoen 3 van ‘Tip van Jet & Co’ is de perfecte podcast voor iedereen die op zoek is naar een vleugje sinterklaas, kerst- en oud & nieuwmagie. Jet en Elise hebben hun expertise ingezet om je de allerbeste tips te geven voor deze feestelijke tijd van het jaar. Of je nu op zoek bent naar culinaire gerechten voor het kerstdiner, creatieve cadeau-ideeën voor Sinterklaas, of manieren om je oudejaarsavond onvergetelijk te maken: ze bespreken het.

Over de hosts
Jet van Nieuwkerk is een bekende presentatrice, gezondheid- en foodjournalist, en auteur van meerdere boeken over voeding. Bovendien heeft ze programma’s gepresenteerd bij 24Kitchen. Jet is ook de oprichtster van het online platform TipvanJet.nl, waar ze haar passie voor tips en advies met een breder publiek deelt. Elise Tijssen is de perfecte aanvulling op Jet. De twee delen niet alleen een kantoor, maar ook een passie voor het uitwisselen van waardevolle tips.

Beluister de podcast

Contact

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Algemeen
info@dagennacht.nl

Adverteren
adverteren@dagennacht.nl

Kantoor
Dag en Nacht Media
Baarsjesweg 224-5
1058 AA Amsterdam

Google Maps ➞

Hopelijk spreken we elkaar snel!